Charlie

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ráno

Nemám už toho veľa...
Nemám už toho veľa, ale čo mám to dám. Snáď to bude stačiť. Prišiel som sem, aby som vás našiel, vás všetkých. Všetkých tých, ktorí ešte majú tú moc a túžbu niečo zmeniť. Zmeniť svet, ľudí a hlavne myšlienky. Aby nás neovládali. Aby to každý z nás poznal. Slobodne myslieť, cítiť a dávať. Nie je nás málo. To len tak vyzerá.

Ničí ma schýza. Ich postoj. To všetko čo majú. Len oni. Len oni! Každý deň znovu. Ničiť a tvoriť. Žiť a zomrieť. Majú to premyslené. Navzájom sa potľapkávajú po pleci a masírujú si egá. Dívajú sa na seba, ale nevidia. Nespoznávajú svoj odraz. Kto ste? Jeden lepší ako druhý. Len tak postávajú, alebo sa strašne náhlia. Všetko ničia a berú. Aj teba mi chceli vziať, a zničiť.

Musíme niečo urobiť, niečo dokázať. Získať prevahu. Nebude to ľahké. Zasejeme semeno. Semeno, z ktorého vyrastie strom. Na jar zakvitne a jeho farebné svetlo sa rozleje. Nevynechá žiadnu škáru, štrbinu, nikoho. Každý bude cítiť jeho vôňu. Zaplaví celý svet. Keď odkvitne, objavia sa malé červené plody. Sladké ako tvoje pery a zmyselné ako si ty sama. Každý si zoberie. Budú to plody pre všetkých. Niekoľko ich necháme a zasadíme. A o niekoľko chvíľ, budú všade kvitnúce stromy. Ani jeden nebude krajší ako druhý. A potom príde ráno...


Téma dňa | stály odkaz

Komentáre

  1. Charlie
    moja poklona pre Teba :))
    krásne píšeš, dobre sa to číta
    publikované: 16.06.2005 15:22:56 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. zase ine
    a opat pekne :)
    publikované: 18.06.2005 00:33:52 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014