Charlie

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Lulla

Napísala mi Lulla...
Napísala mi Lulla. Krásne meno. A určite aj krásna žena. Telom i duchom. Mám rád krásne ženy. Veď kto by nemal. A mám rád aj leto, pretože všade je veľa krásnych žien. Ale Lulla by sa medzi nimi určite nestratila. Žiarila by ako mesiac medzi hviezdami. Keď sa niekde objaví, veci začínajú dávať zmysel. Ľudia sú na seba milší a každý sa usmieva. Je ako vírus. Viete si vôbec predstaviť svet bez Lulli? To je ako svet bez dobra. Zlý svet. Svet v ktorom sa nikto neteší. Svet v ktorom nikto nevidí. Svet v ktorom chýba svetlo.

Ale mi ju našťastie máme. Je medzi nami. Cítim jej vôňu. Ľahnem si do trávy, zavriem oči. Vietor mi ju prináša kúsok po kúsku a ja si pomaly skladám mozaiku. A keď je hotová, tak ich otvorím. Leží vedľa mňa. Díva sa mi rovno do očí a usmieva sa. Všade znie jej hudba. Neodvážim sa jej dotknúť. Vždy, keď sa o to pokúsim, zaváham. Je to ako prvý krát. Ale ona mi dodáva odvahu. Cítim ako sa zachvela. Je krásna. A ja tiež. Ale len keď som s ňou. To ona ma robí krásnym.

Deň sa končí. Tieňe sa rozplynuli, a s nimi aj ona. Zostáva len vôňa. Ale niečo mi tu nechala. Úsmev. A teraz ho všade nosím so sebou. A keď sa ma niekto spýta, odkiaľ ho mám a že aj on taký chce, tak mu z neho trochu dám. Už sa mi pomaly míňa.

Budem ju musieť znovu nájsť. Ľahnem si do trávy a počkám na vietor...


Téma dňa | stály odkaz

Komentáre

  1. toto sú tie okamihy
    ktoré mi vyčaria úsmev a prinesú radosť, dávajúce priestor fantázii a snom :))
    Je to neskutočne nádherné.
    publikované: 30.05.2005 16:15:41 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014